Lahjuksien vastaanottamisesta syytetty QPR-manageri Jimmy Floyd Hasselbaink kiisti perjantaina sekaantuneensa minkäänlaiseen korruptioon.

– Ei. Ei koskaan Minulle ei ikinä ole tarjottu rahaa, enkä voisi ikinä ottaa sellaista vastaan, Hasselbaink totesi Sky Sportsin haastattelussa.

Kun Hasselbainkilta kysyttiin, katuuko hän, hän vastasi:

– Koko ajan. Olen miettinyt ja kritisoinut itseäni, ja minun täytyy sanoa, että olen ollut naiivi. Olen ollut todella naiivi. En ole kuitenkaan ikinä pyytänyt rahaa itselleni liikutellakseni pelaajia. En voisi ikinä tehdä niin, Hasselbaink vakuuttaa.

Hollantilaismanageri sanoo epäilysten satuttavan häntä todella, sillä hän ottaa työnsä vakavasti. Lisäksi hän haluaa menestyä managerina.

– En voi puhua muiden puolesta, mutta minulle lahjusten vastaanottaminen ei tule kuuloonkaan. En ole ikinä tehnyt sitä, enkä voisi tehdä sitä saadakseni pelaajia seuraani. En.

Hasselbaink kertoo kyllä jutelleensa maksusta, jonka saisi puhuessaan singaporelaisille sijoittajille. Siihen hänellä on työsopimuksen mukaan oikeus. Hän ei kuitenkaan valvo siirtoja, jotka ovat Les Ferdinandin ja QPR:n hallituksen käsissä. Hasselbaink totesi myös, että puheena ollut 55 000 punnan (64 000 euron) korvaus ei ole jalkapallossa harvinainen.

– Ymmärrän, että se on paljon rahaa. Mutta tälä alalla voin tehdä tuollaisia diilejä. Olen onnekas. Neuvottelin kuitenkin siitä, että menisin Singaporeen puhumaan. Siitä oli kyse, ei mistään muusta.