Englannin maajoukkueen monivuotiset tukipilarit Steven Gerrard ja Frank Lampard karistavat tunnetusti vuoden päätteeksi Yhdysvaltain MLS-liigan pölyt jaloistaan. Keskikentän konkarien jatkosuunnitelmat ovat yhä hämärän peitossa, mutta ainakin entinen valmentaja Harry Redknapp on vakuuttunut siitä, että molemmilla olisi yhä annettavaa Valioliigallekin.

Entinen Liverpoolin kapteeni Gerrard pelasi viimeksi LA Galaxyssa ja Chelseassa uransa luonut Lampard New York City FC:ssä. Gerrardia on viety huhuissa mm. Celticiin ja MK Donsin manageriksi, kun Lampardin kohdalla puhutaan mahdollisesta paluusta sinipaitoihin.

– Jos minä olisin Valioliigan häntäpään seuran manageri, menisin lentokentälle odottamaan heidän saapumistaan ja yrittäisin saada heidät allekirjoittamaan sopimuksen, Redknapp totesi BT Sportille.

– Jos olisin Alan Pardew, nappaisin Lampardin heti. Hän kävelisi takuulla Crystal Palacen kokoonpanoon.

Redknapp saa ajatukselleen tukea entiseltä Manchester Unitedin pelaajalta Owen Hargreavesilta. Vaikka Gerrard on jo 36- ja Lampard 38-vuotias, ei ikä ole Hargreavesin mielestä este heidän Valioliigassa pelaamiselleen.

– En ymmärrä, miksi emme pidä vähän yli 30-vuotiaita pelaajia enää minään. He molemmat ovat suurenmoisia ammattilaisia, Hargreaves kehuu.

Lähde: Goal.com