AC Milan on tehnyt jo toisen tarjouksen Evertonin Gerard Deulofeusta. Italialaisseuran varapuheenjohtaja Adriano Galliani vahvisti tiedon Calciomercatolle.

Everton hylkäsi italialaisseuran ensimmäisen lainasopimustarjouksen Deulofeusta. Squawkan tietojen mukaan uusittu tarjous pitää sisällään noin 460 000 euron hyvityksen loppukauden kattavasta lainasopimuksesta sekä 18,5 miljoonan euron osto-option.

– Lähetin sähköpostilla lopullisen tarjouksen 10 minuuttia sitten. Katsotaan kuinka käy, Galliani kertoi.

22-vuotias laituri on jäänyt Evertonissa Ronald Koemanin suosion ulkopuolelle. 22-vuotias espanjalaispelaaja on pelannut Valioliigassa 458 peliminuuttia, mikä tarkoittaa noin viittä täyttä ottelua. Deulofeun tehotilastot näyttävät nollaa sekä maalien että maalisyöttöjen osalta.

Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.