Southamptonin puolustaja päässyt Barcelonan erikoistarkkailuun

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigassa viime viikolla PSG:ltä pahan läksytyksen saanut Barcelona etsii siirtomarkkinoilta aktiivisesti uutta oikeaa laitapuolustajaa. Pelipaikka on ollut seuralle jonkinlainen ongelmakohta sen jälkeen, kun Dani Alves siirtyi Juventukseen viime kesänä.

The Telegraphin mukaan Barcelonan pelaajahankinnoista vastaavien katseet kohdistuvat tällä hetkellä Southamptoniin ja Cédric Soaresiin. ”Pyhimysten” 25-vuotias portugalilaispakki on kiinnittänyt hyvillä otteillaan Barcelonan huomion.

Soares voitti viime kesänä Portugalin paidassa euroopanmestaruuden ja myös Southamptonissa peli on kulkenut. Tammikuussa tehdyn tilastokatsauksen mukaan Soares oli koko Valioliigan neljänneksi tarkin keskittäjä.

Southampton hankki Soaresin Sporting Lissabonista kesällä 2015 5,5 miljoonan euron siirtosummalla. Hän on noussut tärkeäksi mieheksi joukkueen puolustuslinjassa eikä Southamptonin uskota luopuvan laitapakistaan halvalla. Soaresin viime kesänä solmima jatkosopimus ulottuu kesään 2020 saakka, ja The Telegraph uskoo, että Southampton pyytäisi pelaajasta Barcelonalta siirtokorvauksena vähintään 17,6 miljoonaa euroa.

Soares saa antaa näyttöjä seuraavan kerran tulevana sunnuntaina, kun Southampton kohtaa Manchester Unitedin Liigacupin loppuottelussa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)