Muistatteko 168-senttisen taskuraketin Shaun Wright-Phillipsin? Wright-Phillips teki mallikkaan uran Manchester Cityssä ja Chelseassa, ja pelasi A-maajoukkueessakin 36 ottelua. Pääsipä Wright-Phillips pelaamaan myös vuoden 2010 MM-turnauksessa.

Wright-Phillipsillä on ikää nyt 35 vuotta, ja pelaajaura jatkuu yhä. Aika New York Red Bullsissa jäi hieman torsoksi, mutta Yhdysvalloista löytyi laitapelaajalle myös uusi seura, hienosti nimetty Phoenix Rising FC.

Ehkä jokunen lukijoistamme saattaa tuntea itsensä vanhaksi kuullessaan, että Shaun Wright-Phillipsin poika D’Margio Wright-Phillips on valittu Englannin alle 16-vuotiaiden maajoukkueeseen. D’Margio valittiin mukaan Ranskassa pelattavaan Montaigu-turnaukseen yhtenä viidestä joukkueen Manchester Cityn junioreista. Isä-Shaun ponnisti valioliigan huipulle juurikin saman akatemian kautta.

Mikäli D’Margio yltäisi tulevaisuudessa A-maajoukkuetasolle, tulisi hänestä jo kolmannen sukupolven maajoukkuepelaaja. Shaun Wright-Phillipsin adoptioisä on nimittäin takavuosien Arsenalin ja Englannin maalipyssy Ian Wright.

Squawka

@Squawka
Shaun Wright-Phillips' son D'Margio Wright-Phillips has been called up to play for England's U16s

We feel so old!

It's Squawka Suggests.