Leicester tavoittelee tiistai-iltana välieräpaikkaa Mestarien liigassa, kun se saa vieraakseen King Power Stadiumille kilpailun kestomenestyjän Atlético Madrid. Ketut hakivat Espanjasta kelvollisen 0-1 -tappion, joten jatkosaumat säilyivät realistisina.

Nyt tarvitaan kuitenkin maaleja, ja katseet kääntyvät luonnollisesti ensimmäisenä hyvään kevätvireeseen päässeeseen Jamie Vardyyn. Atléticon kokenut uruguaylaistoppari Diego Godín piti Vardyn avausosassa vielä kurissa ja nuhteessa, mutta Godín pitää Vardya ehdottomasti vaarallisena pelaajana, jonka kanssa on oltava varuillaan.

– Vardy on mahtava pelaaja. Hän taistelee jokaisessa ottelussa eikä luovu yhdestäkään pallosta. Sellainen hyökkääjä on ensiarvoisen tärkeä joukkueelle, joka pelaa Leicesterin pelityylillä. Leicester ei olisi sama Leicester ilman Vardya, Godín toteaa Daily Mailin haastattelussa.

Toppari menee jopa niin pitkälle, että hän olisi valmis tarjoamaan tällä kaudella 13 maalia tehneelle Vardylle paikkaa Atléticon kovassa pelaaryhmässä.

– Tietysti hän mahtuisi joukkueeseemme. Eiköhän Vardy mahdu melkein kaikkiin maailman joukkueisiin. Kukapa ei haluaisi hyökkääjää, joka raataa itsensä hengiltä joukkueen eteen ja antaa niin paljon vaihtoehtoja hyökkäykseen?