Hull City on nimittänyt Leonid Slutskin joukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Seura kertoo asiasta verkkosivuillaan.

– Perusteellinen rekrytointiprosessi, Leonidin huomio yksityiskohtia kohtaan, hänen ajatuksensa pelitavasta ja hänen kunnianhimonsa tekivät hänestä ykkösehdokkaan, Hullin varapuheenjohtaja Ehab Allam sanoi tiedotteessa.

Tiedotteessa ei kerrottu, kuinka pitkä Slutskin sopimus on. Joka tapauksessa hän valmistautuu nyt johtamaan joukkuetta, joka putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta Mestaruussarjaan.

– Seura on tehnyt suunnitelmia harjoituskaudelle ja harjoitusotteluita ajatellen. Mielenkiintoisia julkistuksia on luvassa ensi viikolla. Leonidin kanssa puuhataa jo ensi kauden joukkuetta. Olen innoissani hänen suunnitelmistaan, joilla pyrimme takaisin Valioliigaan.

Slutski on suomalaisittainkin mielenkiintoinen nimi, sillä hän toimi TsSKA Moskovan päävalmentajana vuosina 2009-16. Huuhkajien Roman Eremenko pelasi Slutskin alaisuudessa 80 ottelua.

Slutski on ollut työttömänä viime joulukuusta lähtien. Hänen viimeiseksi ottelukseen TsSKA:ssa jäi Mestarien liigan ottelu Tottenhamia vastaan. Venäjän maajoukkuepestin Slutski jätti jo viime kesänä. Venäjä jäi EM-turnauksessa lohkojumboksi.