© Kuva: Getty Images

Paikallislähde: Manchester United tehnyt tarjouksen PSG:n keskikenttäpelaajasta

Ranskalaisjulkaisu PSG Unitedin mukaan Paris Saint-Germainin Blaise Matuidi, 30, on saanut sopimustarjouksen Manchester Unitedilta. Asiasta uutisoi Get French Football News.

Lähde kertoo, että Matuidi ansaitsee tällä hetkellä noin 698 000 euroa kuukaudessa. Ranskalaispelaaja haluaa allekirjoittaa jatkosopimuksen PSG:n kanssa ja saada taattua peliaikaa. Jos näin ei tapahdu, Matuidi lähtee Ranskasta. Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy kesäkuussa 2018.

Englantilaiset ja kiinalaiset seurat ovat kiinnostuneita Matuidista. Manchester United on jo tarjonnut pelaajalle sopimusta, jonka ehdot ylittävät PSG:n tarjouksen.

Matuidin odotetaan kertovan jatkosuunnitelmistaan kesälomansa jälkeen.

Le Parisien uutisoi jo huhtikuussa, että manchesterilaisseuran manageri José Mourinho haluaa tuoda leveyttä keskikentälleen Matuidin muodossa. Hinnan uskottiin olevan noin 15 miljoonaa euroa.

Matuidin markkina-arvo on kasvanut tasaisesti koko hänen ammattilaisuransa ajan. Ranskalainen pelasi yhteensä 52 ottelua Paris Saint-Germainin riveissä viime kaudella. Hän onnistui maalinteossa seitsemän kertaa ja otteli maajoukkueen mukana sekä EM-kilpailuissa että MM-karsinnoissa.