Paikallislehti Liverpool Echo kertoo, että Bundesliigan Wolfsburg on kaikkein voimakkaimmin tarjolla Divock Origin tämän kauden lainaseuraksi. Wolfsburg on valmis maksamaan Belgian maajoukkuehyökkääjästä Liverpoolille ”tuntuvan korvauksen”.

Valioliigaseuroista ainakin Newcastlen ja Tottenhamin on uskottu olevan Origista kiinnostuneita. Pool-manageri Jürgen Kloppille on erittäin tärkeää, että Origi saa lainaseurassaan kunnolla peliaikaa. Lisäksi Klopp lainaa Origin mieluummin ulkomaille kuin toiseen valioliigaseuraan.

Myös Marseille, Bayer Leverkusen ja Werder Bremen ovat osoittaneet kiinnostusta Origia kohtaan.

22-vuotias Origi siirtyi Liverpooliin Lillestä kaksi vuotta sitten. Hän on tehnyt 77 ottelussa 21 maalia, mutta alkukauden aikana peliaika on ollut tiukassa. Viime viikonlopun 4-0 -voitossa Arsenalista Origi ei mahtunut edes vaihtopenkille.