Brasilian maajoukkueessa yhä suurempaa roolia ottava Philippe Coutinho joutui pettymään, kun Liverpool ei suostunut myymään häntä Barcelonaan. Barcelona teki Redsin pelintekijästä kesän siirtoikkunassa kolme toinen toistaan muhkeampaa tarjousta.

Coutinhon maanmiehen, vuosina 2003-2008 Barcelonassa pelanneen elävän legendan Ronaldinhon mielestä syytä huoleen ei kuitenkaan ole. Ennemmin tai myöhemmin Coutinhon haave Barcelonassa pelaamisesta tulee toteutumaan.

– Coutinho teki selväksi, että hän halusi siirtyä Barcelonaan tänä kesänä. Hän on pettynyt, koska pelaajien unelma on pelata Barcelonassa. Olen kuitenkin varma, että hän saa vielä tilaisuutensa, Ronaldinho toteaa Independentin sivuilla.

– Barcelona teki selväksi, kuinka tosissaan he haluavat hänet. Olen varma siitä, että he tulevat tekemään Coutinhosta uuden tarjouksen.

Mediassa on spekuloitu sillä, saako Liverpool takaisin asennevammaisen Coutinhon, josta on joukkueelle enemmän haittaa kuin hyötyä. Ronaldinho ei tähän usko, eikä etenkään MM-kisakaudella.

– Coutinho tulee antamaan Liverpoolille kaikkensa tällä kaudella. Sellainen pelaaja hän on. Yksikään pelaaja ei kieltäytyisi pelaamasta, kun kauden päätteeksi odottavat MM-kisat.

– Liverpool-faneilla ei ole mitään syytä huoleen. En usko juttuja siitä, että hän ryhtyisi lakkoon. Tunnen Coutinhon, eikä se ole hänen tapaistaan, Ronaldinho sanoo.