Kevin De Bruyne on käymässä kalliiksi Manchester Citylle.

De Bruyne on kehittynyt huimasti viimeisen noin kolmen vuoden aikana. Hänen sopimuksensa Manchester Cityn kanssa ulottuu kesään 2021, mutta nyt on aika tarkastella sopimuksen ehtoja. Pelintekijän agentti Patrick de Koster vihjasi siihen malliin, että Cityn on syytä hinata palkkaa oikein reilusti ylemmäs.

– Tulevina kuukausina tapaan Cityn ja selvitän, miten sopimusta voisi parantaa ja pidentää, De Koster sanoi italialaiselle Radio CRC:lle Sky Sportsin mukaan.

– Hänen palkkansa? En osaa sanoa. Mutta kun katsotaan, mitä Neymarille ja Kylian Mbappélle maksetaan, niin siitä saa osviittaa.

Lehtitietojen mukaan Neymar tienaa viikossa 600 000 euroa – puhtaana käteen. Se tekee vuosittaiseksi nettopalkaksi noin 31 miljoonaa euroa. Joidenkin tietojen mukaan De Bruynen vuosipalkka on tällä haavaa vajaa seitsemän miljoonaa euroa. Ja siitä maksetaan vielä verot.

De Bruynesta on jo puhuttu yhtenä Euroopan parhaista pelaajista. De Koster toppuuttelee vielä tuollaisia puheita.

– Hän ei voi vielä odottaa voittavansa Ballon d’Oria. Hän on yhä kaukana esimerkiksi Lionel Messistä ja CR7:sta [Cristiano Ronaldo]. Kaikki riippuu nyt siitä, mitä hän saavuttaa Cityn kanssa. Ero on yhä suuri.

De Bruyne on tällä kaudella pelannut 11 ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Tehoja on syntynyt kahden maalin ja seitsemän maalisyötön verran. Valioliigassa belgialainen on luonut eniten maalipaikkoja.

Korjaus klo 9.06: Neymarin palkkatiedoissa oli alun perin virhe. Puhuimme kuukausipalkasta, mutta tarkoitimme viikkopalkkaa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!