Manchester United on edelleen Englannin suurin – jos asiaa tarkastellaan pelipaitamyynnin kautta.

Suuri urheiluvälinekauppa Sports Direct julkisti lukuja pelipaitamyynnistään. United on aivan omissa luvuissaan. Yhtiön tällä kaudella myymistä valioliigajoukkueiden pelipaidoista noin joka kolmas (32 %) on ollut Unitedin paita.

Toiseksi suosituin joukkue on Liverpool, jonka lukema kokonaismyynnistä on ollut 21 prosenttia. Seuraavina tulevat Arsenal (15 %), Chelsea (10 %) ja Tottenham (8 %).

Manchester City on pelannut upean alkukauden, mutta peliesitykset eivät ainakaan vielä näy paitamyynnissä. Sports Directin myymistä paidoista vain neljä prosenttia on ollut Cityn paitoja. Edelle kiilaa edellä mainittujen lisäksi vahvan kannattajapohjan omaava Newcastle (7 %).

On muistettava, että Sports Directin luvut eivät välttämättä kerro kokonaistilanteesta. Paitoja voidaan ostaa myös kilpailevilta urheiluvälineliikkeiltä ja suoraan seurojen verkkokaupoista.