West Bromwich on nähnyt parempiakin aikoja.

Muutama päivä sitten WBA päätti erottaa Tony Pulisin päävalmentajan paikalta (lue uutinen tästä). Varsinaista seuraajaa ei ole vielä nimetty, joten tällä hetkellä päävalmentajan tehtävää hoitaa Gary Megson.

Megson toimi West Bromin päävalmentajana vuosina 2000-04. Hän palasi seuraan Pulisin apuvalmentajaksi viime kesänä.

Ongelma on se, että tällä hetkellä WBA:ssa käydään jonkinlaista valtataistelua. Megson on nimittäin ilmoittanut apuvalmentaja Ben Garnerille, että tämän ei tarvitse enää ilmestyä harjoituskentälle. Asiasta kertoo Sky Sports. Garner siirtyi Crystal Palacesta West Bromiin Pulisin apulaiseksi kaksi vuotta sitten.

Nyt siis Pulisin kaksi entistä apuvalmentajaa riitelevät siitä, miten joukkuetta pitäisi viedä eteenpäin. Skyn mukaan riita koskee nimenomaan harjoitusmetodeita.

West Brom on 12 kierroksen jälkeen Valioliigassa 17:ntenä, vain pisteen putoamisviivan yläpuolella. Joukkue kohtaa huomenna vieraissa Tottenhamin.