Tammikuun siirtoikkunan aikana noin neljännes Valioliiga-joukkueista on yhdistetty huhuissa Atlético Madridista lähtöä tekevään Nicolás Gaitániin.

Nyt espanjalaismedia El Transistor uutisoi, että kilpailu 29-vuotiaasta argentiinalaispelaajasta on loppusuoralla ja voittajaksi on nousemassa Watford. Kiinnostuneiden joukossa ovat olleet myös Everton, Southampton, West Ham ja Crystal Palace.

Lähteen mukaan torstai on kyseisen siirron avainpäivä ja tuolloin ratkeaa, onko laitahyökkääjän uusi osoite Vicarage Roadilla.

Gaitán on pelannut Atléticossa kesästä 2016 alkaen, kun seura osti hänet Benficasta 25 miljoonalla eurolla. Hän ei kuitenkaan ole onnistunut täyttämään häneen kohdistuneita odotuksia ja tällä kaudella pelaaja on pudonnut lähes täysin Diego Simeonen suosiosta. Minuutteja La Ligassa on kertynyt vain 215.

Gaitánin edellisestä maaottelusta on aikaa jo reilu vuosi, mutta hänen unelmissa lienee edelleen kesän MM-kisat. Siirto Watfordiin ja vakituiset peliminuutit voivat auttaa häntä vielä nousemaan Argentiinan kisakoneeseen.