Italialaisen Roman urheilujohtaja Monchi myöntää, että seura olisi voinut saada enemmän rahaa Mohamed Salahista.

Egyptiläinen Salah on tehnyt tuhoisaa jälkeä Liverpoolissa. Hän on kautta aikain toiseksi nopein pelaaja, joka on rikkonut seurassa 30 maalin ajan.

Salahin siirtosumma voi lopulta nousta 50 miljoonaan euroon. Roman kannattajat ovatkin viime aikoina ihmetelleet, miksi seura päästi pelaajan lähtemään niin ”halvalla” – etenkin kun PSG maksoi samana kesänä Neymarista 222 miljoonaa euroa.

– Voimme lopulta yltää 50 miljoonaan euroon bonusten kanssa, mutta sillä hetkellä meidän oli pakko myydä, ja se oli tärkeä optio, Monchi kommentoi Sky Sport Italian haastattelussa.

[readmore from=Mohamed-Salah]

– Neymarin ja Kylian Mbappén siirrot muuttivat markkinoita, mutta sillä hetkellä oli välttämätöntä myydä. Olen edelleen sitä mieltä, että Salahin kauppahinta olisi voinut olla parempi, mutta se antoi meille mahdollisuuden tehdä muita siirtoja.

– Tullessani tänne Liverpoolin tarjous Salahista oli 32 miljoonaa euroa ja kolme miljoonaa euroa bonuksina. Nykypäivän jalkapallossa pelaajat menevät minne haluavat.

Monchi paljasti samalla sen, ettei Chelsea missään vaiheessa tammikuuta tarjonnut kärkipelaaja Edin Džekosta Roman haluamaa hintaa.

Lähde: Sky Sports