Entinen huippupelaaja Eamon Dunphy puolustaa paineen alla olevaa Arsenalin manageria Arsène Wengeriä. Irlantilainen on vakaasti sitä mieltä, että lontoolaisseuran nykytilasta pitää syyttää seurajohdon siirtopolitiikkaa.

Arsenal ei ole voittanut liigamestaruutta vuoden 2004 jälkeen ja jäi viime kaudella ensimmäistä kertaa ulos Mestarien liigasta Wengerin aikana. Alamäki on jyrkentynyt entisestään vuonna 2018.

[readmore from=Arsene-Wenger]

– He (fanit) syyttävät Arsène Wengeriä ja haluavat hänen lähtevän, mutta tästä pitää syyttää seuran menettelytapoja, Dunphy kommentoi 2FM:n Game On -lähetyksessä.

– Mielestäni Wenger on oikeastaan pehmeä kohde. Se, mikä Arsenalissa on pielessä, alkoi siirtymisestä Highburylta Emiratesille ja omistajien haluttomuudesta lähteä mukaan nousseisiin siirtosummiin ja palkkoihin, hän jatkoi.

– Sitten Wengerin on mentävä siihen, ja ne säännöt sitovat häntä, eikä hän pysty ostamaan pelaajia. Wengerillä on osa vastuusta, koska hän on valmis hankkimaan tietyn tyyppisiä pelaajia, mutta edes nyt emme ole varmoja. onko hän vastuussa pelaajien hankkimisesta.

Lähde: Independent.ie