Saudi-Arabian maajoukkuehyökkääjä Mohammad Al-Sahlawi tulee harjoittelemaan Manchester Unitedin kanssa kolme viikkoa.

– Manchester Unitedin kanssa on sovittu, että Al-Sahlawi liittyy heidän harjoituksiinsa kolmeksi viikoksi. Olkoon Jumala hänelle suosiollinen, Saudi-Arabian General Sports Authorityn puheenjohtaja Turki Al-Sheikh kirjoitti Twitterissä.

31-vuotiaan Al-Sahlawin 26 maalia 33 maaotteluun on toki kunnioitettava saldo, mutta silti testijakso kuulostaa hieman hämmentävältä. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään perinteinen testijakso, jonka aikana manchesterilaisseura harkitsisi, tuleeko se ostamaan pelaajan vai ei.

Kyseinen tapaus liittyy viime lokakuussa tehtyyn GSA:n ja Man Unitedin väliseen sopimukseen, jonka myötä valioliigajoukkue tulee auttamaan Saudi-Arabiaa vuonna 2016 alkaneessa projektissa, jonka tarkoituksena on kehittää maan jalkapallotoimintaa huomattavasti vuoteen 2030 mennessä.

Saudi-Arabia on mukanaensi kesän MM-kisoissa ja Al-Sahlawi tulee siis harjoittelemaan Man Unitedin kanssa, jotta hän olisi hyvässä vireessä Venäjällä. Hyökkääjän oman joukkueen Al-Nasrin sarjakautta on jäljellä vain kahden ottelun verran.

Lähde: Sky Sports