Arsenalin entinen keskikenttäpelaaja Emmanuel Petit väittää Paris Saint-Germainin olevan ”erittäin kiinnostunut” Arsène Wengeristä, joka siirtyy syrjään Tykkimiesten managerin paikalta tämän kauden jälkeen.

Petit sanoo, että PSG pestaisi ranskalaiskonkarin mieluusti general managerin tehtävään – työskentelemään uuden päävalmentajan rinnalla ja toimimaan linkkinä seurajohdon ja joukkueen välillä.

[readmore from=Arsene-Wenger]

PSG:n nykyinen luotsi Unai Emery jättää seuran tänä kesänä liigamestaruudesta huolimatta. Syyn uskotaan olevan varhainen putoaminen Mestarien liigan pudotuspeleissä.

– Voin nähdä hänet johtamassa koko seuraa, en työskentelemässä johtajana. Paris Saint-Germain on erittäin kiinnostunut hänestä, he tarvitsevat Arsène Wengerin kaltaisen profiilin. Voin nähdä hänet tekemässä paluun isoon seuraan. Hän on hyvin rehellinen kaveri, hyvin suora. Minusta tuntuu, että hän voi tuoda jälleen paljon jalkapalloon, Petit toteaa Daily Mirrorin haastattelussa.

– Kun katsoo PSG:n pelaajien käytöstä parin viime vuoden aikana, he tarvitsevat vahvan ja uskottavan persoonan, jota kunnioitetaan pukuhuoneessa.

Petit ei usko, että Wenger ryhtyy jonkin toisen seuran päävalmentajaksi 22 Arsenal-vuoden jälkeen.