Arsenalin entinen keskikenttäpelaaja Emmanuel Petit ei usko, että lontoolaisseura voi kilpailla kesän siirtomarkkinoilla 60 miljoonan punnan budjetilla.

Mediatietojen mukaan uusi luotsi Unai Emery saa käyttöönsä rajallisen määrän rahaa. Petit’n mielestä mainittu summa ei riitä nykymarkkinoilla mihinkään.

[readmore from=Unai-Emery]

– Kun kuulen rahamäärästä, joka Emeryllä on käytössään, en voi uskoa sitä todeksi. Mihin pääsee 60 miljoonalla punnalla? Ei mihinkään. Tuolla rahasummalla voi panna maailman parhaan managerin kentän laidalle, eikä joukkue muutu paljon. Seurassa riittää laatua, mutta ei yhtä paljon kuin Manchester Cityn tai Liverpoolin kaltaisissa seuroissa. Heidän pitää tuoda sisään huippuluokan pelaajia, irlantilaisen vedonlyöntiyhtiön haastattelema ranskalainen sanoo Goal-sivuston mukaan.

– Haluan sanoa johtokunnalle: voitteko lopettaa nuorien pelaajien hankkimisen yhdeksi vuodeksi? Meillä on ollut tarpeeksi nuoria pelaajia. Seura on täynnä heitä. Tilanne on ollut tämä nyt 15 vuoden ajan, tarvitsemme jotakin muuta, hän jatkaa.

Petit pitää Emeryä erittäin lahjakkaana valmentajana, jolla on tietty visio pelaajiensa suhteen. Mies on näyttänyt kyntensä muun muassa Sevillassa.

– Tarvitsemme lahjakkaita kokeneita pelaajia. Tarvitsemme suurta luonnetta ja isoja persoonia. Sitä on puuttunut. Minun mielestäni 60 miljoonaa puntaa on naurettava summa.