Sky Sports kertoo, että Norjan suurseura Rosenborg on päässyt Liverpoolin kanssa sopimukseen espanjalaisen Pedro Chirivellan hankinnasta. Siirtosummaksi media ehdottaa reilua 3,9 miljoonaa euroa (3,5 miljoonaa puntaa) – eli pohjoismaalaisittain varsin muhkeaa siirtokorvausta. Liverpoolin kerrotaan hyväksyneen tarjouksen jo.

21-vuotias Chirivella siirtyi Liverpooliin jo vuonna 2013, ollessaan vasta 16-vuotias. Sitä ennen hän oli pelannut Valencian akatemiassa.

Kaikkiaan hän on pelannut viiden kauden aikana Liverpoolin edustusjoukkueessa kuitenkin ainoastaan viisi kilpailullista ottelua. Kun harjoituspelitkin lasketaan lukuun, teki Chirivella debyyttinsä ykkösjoukkueessa kesällä 2015 treeniottelussa HJK:ta vastaan.

Kaikki viisi virallista ottelua tulivat Chirivellan vyölle kaudella 2015-2016. Otteluista kolme oli cup-otteluita, yksi Eurooppa-liigan peli ja yksi valioliigaottelu. Viimeiset kaksi kautta puolustavana keskikenttäpelaajana pelaava Chirivella on viettänyt lainalla Hollannissa – ensin Go Ahead Eaglesissa ja sitten viime kaudella Willem II:ssa.

Chirivella on ollut Liverpoolin ykkösjoukkueen matkassa harjoituspelikiertueella Yhdysvalloissa ja hän pelasikin viikonloppuna 4-1 -murskavoitossa Manchester Unitedista.