Norwichin keskikenttäpelaaja Marco Stiepermann ylistää suomalaishyökkääjä Teemu Pukkia, joka jatkoi hurjaa maalitehtailuaan Mestaruussarjan lauantain kierroksella.

Pukki viimeisteli Norwichin neljännen maalin 4–1-voittopelissä Swanseassa. Voitto oli sarjakärjessä porskuttavalle Daniel Farken miehistölle jo kuudes peräkkäinen.

– Tauon jälkeen Swansea hallitsi ja oli lähellä meidän maaliamme, mutta meiltä löytyi siinä tilanteessa Teemu Pukki, Stiepermann toteaa Norwichin verkkosivuilla.

– Se oli todella tärkeä maali, ja peli oli silloin ohi, saksalainen jatkaa.

[readmore from=Teemu-Pukki]

– On mahtavaa pelata hänen kanssaan. Hän on aina paikalla, kun häntä tarvitaan. Jos tulee tunne, ettei hän oikeastaan ole mukana pelissä, hän on aina vaarallinen vastustajan kannalta. Hän on hullu kärkipelaaja!

Manageri Farke oli erityisen tyytyväinen siihen, että Norwich onnistui heiluttamaan verkkoa useamman kerran.

– Se on hyvä asia itseluottamuksen kannalta. Sekin on hyvä asia, että useampi pelaaja pystyy tekemään maaleja – on tärkeätä, että Marco Stiepermann teki maalin ja Emi Buendia sekä Teemu Pukki lisäsivät maalisaldoa. On aika tärkeätä, että meillä on monta pelaajaa, jotka pystyvät tekemään maaleja. Tällä hetkellä joukkueestamme löytyy monta uhkaa.

Kauden kymmenennen liigamaalinsa viimeistellyt Pukki nousi jo Mestaruussarjan maalintekijätilaston jaetulle toiselle sijalle. Edellä on enää Brentfordin Neal Maupay, jolla on koossa 12 osumaa.