Kadonneen Emiliano Salan sisko Romina pyytää veljensä etsintöjen jatkumista. Argentiinalaishyökkääjä siirtyi lauantaina ennätyshintaan Cardiffiin, mutta katosi maanantai-iltana pienkoneen mukana Englannin kanaalin yllä yhdessä lentäjä David Ibbotsonin kanssa.

Sala oli kadotessaan paluumatkalla Nantesista. Mies palasi siirtonsa jälkeen vanhaan asuinkaupunkiinsa hyvästelemään entiset joukkuetoverinsa.

Satamapäällikkö David Barker ilmoitti, ettei minkäänlaisia jälkiä pienkoneesta, Salasta tai Ibbotsonista löydetty.

Romina Sala matkusti torstaina Iso-Britanniaan tapaamaan Cardiffin viranomaisia ja seuraamaan etsintöjä. Paikan päällä hän sai tietää viranomaisten päättäneen lopettaa etsinnät.

– Haluamme kiittää seuroja (Cardiff City ja Nantes FC) ja jokaista jotka ovat etsineet Emilianoa. Tämä on kuitenkin viestini. Pyydän, pyydän, pyydän teitä olla lopettamatta etsintöjä. Minulle he ovat yhä elossa, Romina Sala kommentoi medialle.

[readmore from=Emiliano-Sala]

– Minun on tällä hetkellä hyvin vaikeaa ilmaista tunteitani. Olemme saaneet paljon tukea seuroilta ja kiitämme myös kannattajia heidän panoksestaan. Tiedän kuitenkin syvällä sydämessäni, että Emiliano, joka on taistelija, on jossakin elossa. Tiedän Emilianon ja lentäjän olevan jossakin keskellä kanaalia.

– Emme aio luovuttaa.

Lähde: Independent