Liverpool järjestää joukkueen superfanille Arthur Edwardsille pyörätuolipaikan Mestarien liigan otteluun Bayern Müncheniä vastaan, kertoo Liverpool Echo.

Edwards on omistanut Liverpoolin kausikortin jo 73 vuotta, mutta hän sai viime syyskuussa aivoinfarktin, jonka takia hän liikkuu nyt pyörätuolin kanssa, eikä ole pystynyt seuraamaan otteluja vakiopaikaltaan.

Infarktin takia häneltä on jäänyt väliin monta Liverpoolin kotiottelua ensimmäistä kertaa ikinä.

Edwardsin tytär Sandra Edwards kirjoitti sydämellisen kirjeen manageri Jürgen Kloppille isänsä tilanteesta. Pian seurasta otettiin yhteyttä Arthuriin, joka sai tietää, että hänelle on järjestetty pyörätuolipaikka Bayern-peliin.

Ottelu pelataan ensi viikon tiistaina, jolloin Edwards täyttää 80 vuotta. Hän toimi aikoinaan yli 30 vuotta jalkapallovalmentajana ja työskenteli myös Liverpoolin kykyjenetsijänä. Edwards on punaisen takkinsa ja kermankeltaisen lippiksen kanssa tuttu näky monille Liverpoolin kannattajille ja pelaajille.

– Kirjoitin kirjeen Kloppille ja vein sen lipputoimistoon. En tiedä, lukiko hän (Klopp) sitä, mutta yhtenä lauantaiaamuna kävin isäni luona, ja hän kertoi, että Liverpool oli soittanut hänelle ja kertonut, että hän voi ehdottomasti tulla Bayern-peliin 19. päivänä, kommentoi Sandra Edwards Liverpool Echolle.

– Hän oli kuin pikkupoika, joka odotti juhliin lähtemistä. Hän on käynyt jokaisessa (Liverpoolin) Mestarien liigan finaalissa.