Entinen Tottenham-pelaaja Jermaine Jenas uskoo Manchester Unitedin tehneen väärän valinnan palkatessaan Ole Gunnar Solskjaerin uudeksi managerikseen. Norjalainen sai maaliskuussa pysyvän pestin voitettuaan väliaikaisvalmentajan 11 ottelustaan 10.

Viimeisestä seitsemästä ottelusta United on kuitenkin hävinnyt hyökkääjäikoninsa alaisuudessa viisi.

– Uskon, että Olen kanssa mentiin tunne edellä. Tunsin sen olleen tunnepuolinen päätös. Pitkän ratkaisun olisi pitänyt olla tulos pitkäaikaisesta harkinnasta, Jenas kritisoi BBC:lle.

– Yksi asia, josta heidän pitäisi päästä eroon on ”Manchester Unitedin tapa”. Se mitä Sir Alex Ferguson teki, oli ainutlaatuista. Unitedilla on ollut hankala jäljentää sitä maailman parhaiden managerien kanssa.

Jenas painottaa, että Unitedin pitäisi saada valmentaja, joka tuo omanlaisen pelitapansa sisään.

Pep Guardiola ei pohtinut Manchester Cityssä, mitä Manuel Pellegrini ja Roberto Mancini tekivät voittaessaan liigan. Hän tuli sisään ja teki mitä itse halusi.

Jürgen Klopp teki saman Liverpoolissa. Hänellä oli oma tyylinsä. Sitä myös United tarvitsee. En usko heidän tarvitsevan henkilöä, joka yrittää päästä lähellä Fergusonin tekemisiä. Heidän täytyy löytää uusi identiteetti. José Mourinho yritti sitä, mutta seura ei hyväksynyt.