Crystal Palacen ex-laituri John Salako kyseenalaistaa Aaron Wan-Bissakan sopivuuden Manchester Unitediin.

Mediatietojen mukaan laitapuolustaja Wan-Bissaka siirtyy Palacesta Unitediin 50 miljoonalla punnalla, mutta seura ei ole vielä julkistanut asiaa virallisesti.

Wan-Bissakasta, 21, tulee Unitedin kaikkien aikojen kallein puolustaja. Salakon mukaan paineet ovat valtavat.

– Mennessäsi Unitediin olet suurennuslasin alla. Olet 75 000 ihmisen edessä joka viikko. He haluavat hänen nousevan ylös ja luovan tilanteita, kuten Trent Alexander-Arnold tai Liverpoolin ja Man Cityn kaverit, hän muistuttaa Love Sport Radion haastattelussa.

– Hän on hiljainen poika eikä puhu paljon. Se on toinen asia, joka huolestuttaa minua Old Traffordille menemisessä. Hän on pukuhuoneessa voimakkaiden persoonien kanssa, jotka haluavat voittaa. Siellä on yleisö ja media-asiat. Hän kuitenkin vaikuttaa hyvin privaatilta, hiljaiselta ja eristyneeltä pojalta.

Salakon mielestä Palace on neuvotellut mainion siirtokorvauksen Wan-Bissakasta.

– Se on itse asiassa mielestäni järisyttävää. Mielestäni tuollainen rahasumma ja kiinnostus näin varhaisessa vaiheessa on hämmästyttävää. Poika on pelannut 42 peliä ja antanut muistaakseni kolme maaliin johtanutta syöttöä.