Yahoo! Esportesin mukaan brasilialaislaituri Malcomin agentti on ollut tiistaina Englannissa keskustelemassa asiakkaansa tulevaisuudesta. Bordeauxista Barcelonaan viime kesänä siirtynyt 22-vuotias saattaa eri lähteiden mukaan hyvinkin tehdä seuraavan siirtoaan sumujen saarten suuntaan.

RMC Sportsin mukaan selkeän kiinnostuksensa Kataloniassa pieneen rooliin jääneen hyökkääjän palveluksista ovat ilmaisseet ainakin Arsenal ja Everton.

Lontoolaisseura ei ole vielä tehnyt Malcomista tarjousta, mutta sen uskotaan katsovan tämän halvemmaksi vaihtoehdoksi kuin tavoittelemansa Wilfried Zaha. Crystal Palace haluaa croydonilaisesta tietojen mukaan ainakin 80 miljoonaa puntaa. Globo Esporten mukaan myös Gunners-valmentaja Unai Emery suosisi ennemmin Malcomin hankintaa.

Everton puolestaan, samoin kuin Arsenal, Liverpool ja lukuisat muut seurat, oli kiinnostunut Malcomista jo ennen tämän lähtöä Barcelonaan. Lopulta Toffees kiinnitti kuitenkin tämän maanmiehet Richarlisonin ja Bernardin. Asiaan liittyy näiden lisäksi vielä se kaikkein puhutuin brasilialaispeluri, Neymar. Tämän mahdollinen paluu Barcelonaan olisi mitä todennäköisimmin viimeinen naula Malcomin uralle seurassa.