Southamptonin keskikenttäpelaaja Mario Lemina on ilmoittanut haluavansa pois seurasta. Juventuksesta kesällä 2017 saapunut gabonialinen suosisi Sky Sportsin mukaan siirtoa toiseen valioliigaseuraan. Sellaisia saattaakin olla tarjolla.

Manchester United on viime päivinä ollut selkeimmin esillä; seura on tehnyt tiedusteluja siirron mahdollisuudesta. Toinen mahdollinen suunta on Pohjois-Lontoon punainen puoli; Arsenalissa pelaa myös Leminan maajoukkuetoveri Pierre-Emerick Aubameyang.

Southampton on antanut 25-vuotiaalle luvan neuvotella siirrosta, eikä tämä ole mukana joukkueen leirillä Itävallassa.

– Sovin valmentajan kanssa, etten osallistu leirille. Hän haluaa kehittää ryhmää sellaisten pelaajien kanssa, jotka aikovat jäädä tänne – minä jäin siis pois.

Lemina on kärsinyt vaikeista loukkantumisista.

– Valioliigaan jääminen olisi minulle parasta, mutta en sulje muitakaan ovia. Nyt, neljän kuukauden kuntoutumisen jälkeen, en tähtää mihinkään tiettyyn osoitteeseen. Haluaisin kuitenkin pelata jossain suurimmista seuroista.