Monien suurseurojen tavoittelema Jean Michaël Seri päätti yllättäen viime kesänä valita osoitteekseen Fulhamin, ollen yksi seuran isoista satsauksista tulevaisuuteensa Valioliigassa. Kuten tunnettua, se retki jäi tällä kertaa hyvin lyhyeksi, eikä yllättäne, että norsunluurannikkolainenkin hakee uusia haasteita.

AS Roman luotsina toimiva Paulo Fonseca lienee yksi syy, miksi Serin kohdalla puhutaan nyt siirrosta juuri kyseiseen seuraan – kaksikolla on yhteistä historiaa. Pelaajan agentti Franklin Mala sanoo TeleRadioStereolle keskustelleensa aiheesta.

– Puhuimme Roman kanssa pari viikkoa sitten, katsotaan miten tilanne etenee. Seri pelaisi mielellään siellä.

27-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi Fulhamiin vuosi sitten OGC Nicestä noin 30 miljoonan euron kaupassa. Myös Crystal Palacen sanotaan hiljattain osoittaneen kiinnostusta tämän nappaamiseen.