[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sisällysluettelo

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”viime-kausi”][vc_column][vc_custom_heading text=”Viime kausi” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379495337{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]10, 13, 12, 7, 11, 13, 10. Siinä West Hamin sarjasijoitukset Valioliigassa seuran palattua pääsarjaan keväällä 2012. Vaikka Hammers on tehnyt vuodesta toiseen suhteellisen nimekkäitä hankintoja niin pelaajistoon kuin valmennukseenkin, eivät sen paremmin Sam Allardyce, Slaven Bilic, David Moyes kuin Manuel Pellegrinikään ole saaneet hommaa kummemmin toimimaan. Ailahtelevaisuus vaivaa ja alisuorittaminen rasittaa.

Pellegrinin startti West Hamin peräsimessä oli nihkeä. Kausi alkoi neljän tappion putkella, mutta paniikkinappulaa ei tarvittu, kun seuraavat kolme peliä toivat voitot Evertonista ja Manchester Unitedista, sekä tasapelin Chelseaa vastaan.

Joulukuu oli West Ham -faneille parasta aikaa. Kuudesta ottelusta oli saldona viisi voittoa ja 15 pistettä, ja Hammers nousi ensimmäisen kerran sarjataulukon ylemmälle puolikkaalle. Ailahtelu kuitenkin jatkui kevätkaudenkin puolella. West Ham voitti Arsenalin ja Tottenhamin, ja pakotti Liverpoolin tasapeliin. Vastavuoroisesti vaikkapa Burnley ja Cardiff olivat West Hamille keväällä liian kovia paloja.

Declan Rice pelasi vahvan viime kauden. Kuva: Getty Images.

52 pistettä ja kymmenes sija ei ollut missään tapauksessa huono suoritus, mutta kannattajat vaativat hiljalleen jo totista kamppailua europaikoista kuuden kärjen tuntumassa. Kauas eivät europelit tosin jääneet nytkään, sillä takaportin kautta Eurooppaan päässyt Wolves ylsi vain viisi pistettä edelle. Kuudenneksi sijoittuneeseen Manchester Unitediin eroa sen sijaan tuli 14 pistettä.

FA Cupissa West Ham taipui toisessa ottelussaan Wimbledonille 2-4. Liigacupissa West Ham voitti samaisen Wimbledonin ja murskasi Macclesfieldin 8-0, mutta kolmannessa ottelussa Tottenham vei pidemmän korren.

West Hamin suurimpia onnistujia viime kaudella olivat maalivahti Lukasz Fabianski, keskikentän pohjan suurlupaus Declan Rice sekä kymmenen maalia viimeistellyt Marko Arnautovic.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotout”][vc_column][vc_custom_heading text=”Pelaajasiirrot – lähteneet” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379557708{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]

Marko Arnautovic lähti ison rahan perässä Kiinaan. Kuva: Getty Images.

Marko Arnautovic (kh, 30, Shanghai SIPG)

Tulisieluisen ja kuumaverisen Marko Arnautovicin kuusi kautta jatkuneet seikkailut Valioliigassa ovat ainakin tällä erää ohi. Itävallan maajoukkueen keulahahmo ja johtotähti sai tahtonsa läpi ja nauttii jatkossa kiinalaisesta ansiotasosta. Vaikka Arnautovic jakaakin mielipiteitä, jättää hän taakseen isot saappaat täytettäväksi. Arnautovic rikkoi läksiäislahjanaan kymmenen maalin rajapyykin Valioliigassa kolmannen kerran, ja oli toisellakin kaudellaan West Hamin paras maalintekijä. West Ham nettosi maalipyssyn myynnistä 25 miljoonaa euroa, mutta jossiteltavaakin jäi. Mediatietojen mukaan Shanghai SIPG nimittäin tarjosi Arnautovicista tammikuussa yli kolmanneksen suurempaakin korvausta, mutta tuolloin West Ham jakeli kuitenkin kosijoille pelkkiä rukkasia.

Pedro Obiang ei vakuuttanut West Hamissa. Kuva: Getty Images.

Pedro Obiang (kk, 27, Sassuolo)

Maajoukkuetasolla Päiväntasaajan Guineaa edustava Obiang on Espanjassa syntynyt Atlético Madridin kasvatti. Kehitystä jarruttivat West Hamin vuosina nilkka- ja polvivammat, ja Hammersin avauskokoonpanoon Obiang mahtui viime kaudella vain 12 kertaa. 91 ottelun saldoksi Valioliigassa jäi kolme maalia ja kolme maalisyöttöä, ja viime kauden saldo 24 pelistä oli vain yksi maalisyöttö. Nyt Obiang matkaa Italiaan, jossa hän vietti jo vuodet 2008-2015. Kahdeksan miljoonan euron siirtosumma on kaksi miljoonaa enemmän, kuin West Ham pelaajasta neljä vuotta sitten maksoi.

Edimilson Fernandes (kk, 23, Mainz)

Sveitsiläinen keskikenttämies siirtyi West Hamiin kolme vuotta sitten Sionista. 48 valioliigaottelussa syntyi vain yksi maali, ja viime kauden Fernandes vietti lainalla Fiorentinassa. Nyt matka jatkuu Mainziin 6,4 miljoonan euron siirrolla. West Ham nettosi siirroissa hieman reilun miljoonan.

Lucas Pérez edusti Arsenalia ennen siirtoa West Hamiin. Kuva: Getty Images.

Lucas Pérez (kh, 30, Alavés)

Lucas Pérez paukutteli kaudella 2015-2016 komeat 17 La Liga -maalia, mutta sen jälkeiset kolme kautta eivät ole tuoneet yhteensäkään samaa määrää (13 osumaa). West Hamissa Pérez pelasi viime kaudella 15 sarjaottelua (ja 465 minuuttia), ja kirjautti tililleen kolme maalia. Näytöt eivät riittäneet jatkopahviin, mutta Alavés osti konkarikärjen mieluusti 2,3 miljoonalla eurolla omakseen.

Sam Byram (op, 25, Norwich)

Nottinghamissa viime kaudella lainalla pelannut laitapuolustaja myytiin pikkusummalla Norwichiin.

Samir Nasri jatkaa uraansa Belgiassa Vincent Kompanyn kanssa. Kuva: Getty Images.

Samir Nasri (hkk, 32, Anderlecht)

Kaksissa EM-kisoissa pelannut vanha Arsenalin ja Manchester Cityn tähtipelaaja lopetti maajoukkueuransa jo 27-vuotiaana. Aina kiistanalaisen Nasrin uran tuorein skandaali on puolentoista vuoden doping-pelikielto, joka päättyi vuoden 2018 loppuun. Ranskalainen sai West Hamilta puolen kauden sopimuksen, mutta peliaikaa herui viidessä ottelussa vain 245 minuuttia. Tässä ajassa Nasri kuitenkin alusti kaksi maalia. Taidot Nasrilla olisivat aina riittäneet vaikka minkälaiseen tähteyteen, mutta luonne ei ole ikinä ollut se helpoin käsiteltävä. Kahdeksan täyttä kautta Valioliigan suurseuroissa ovat joka tapauksessa näyttö, jota kukaan ei ota pois. Kenties Anderlechtissa vanha pelikaveri Vincent Kompany saa Nasrista jälleen parhaat kyvyt esiin.

Jordan Hugill (kh, 27, QPR/laina)

Uraansa lähinnä alemmilla sarjatasoilla tehnyt kärkimies on saanut West Hamilta puolentoista kauden aikana peliaikaa Valioliigassa 22 minuutin verran. Aika vaatimaton saldo mieheltä, josta maksettiin yli 10 miljoonan euron siirtokorvaus. Viime kaudella Hugill teki lainapestillä Middlesbrough’lle kuusi maalia, ja tällä kertaa vauhtia haetaan Queen’s Park Rangersista.

Andy Carroll jäi ilman jatkosopimusta. Kuva: Getty Images.

Andy Carroll (kh, 30, Newcastle)

Erinomainen pääpelaaja Andy Carroll jäi ilman jatkosopimusta vietettyään West Hamissa seitsemän kautta. Kentän ulkopuolella usein skandaaleihin ajautunut Carroll on kärsinyt paljon myös loukkaantumisista, ja nilkkavaiva piinasi myös tuoreinta sesonkia. 12 ottelussa ei syntynyt ainuttakaan maalia. Koko uran saldo on kuitenkin komea: 211 pelattua valioliigaottelua ja 53 maalia.

 

Adrián (mv, 32, ilman seuraa) – Ammattilaisurallaan vain kahta seuraa – Real Betisiä ja West Hamia – edustanut Adrián jäi ilman jatkosopimusta vietettyään Lontoossa kuusi kautta. Espanjalainen oli muutaman kauden ajan West Hamin selkeä ykkönen, mutta viime kaudella hän jäi tyystin Lukasz Fabianskin varjoon. Puolalainen pelasi West Hamin jokaisen valioliigaminuutin, ja Adriánille jätettiin vain joukkueen viisi cup-ottelua.

Reece Oxford (kp, 20, Augsburg) – 20-vuotias topparilupaus oli ollut West Hamissa kirjoilla jo vuodesta 2011 lähtien. Oxford nostettiin West Hamin kokoonpanoon Liigacup-ottelussa jo 15 vuoden iässä, ja 16-vuotiaana hän jo pelasi Eurooppa-liigan karsintoja ja Valioliigaa. Viime vuosina vastuu Hammersissa oli ollut harvemmassa ja viimeiset kaksi kautta isokokoinen Oxford vietti lainalla Saksassa, ensin Borussia Mönchengladbachissa ja sitten Augsburgissa. Nyt Oxford on jättänyt West Hamin pysyvästi, siirtyen vakituisella sopimuksella Augsburgin riveihin.

Grady Diangana (oh, 21, West Bromwich)

Diangana lähti peliajan perässä kauden mittaisella lainasopimuksella Mestaruussarjassa pelaavaan West Bromwichiin. Viime kaudella Diangana sai jo Valioliigan puolella peliaikaa 17 ottelussa, joissa syntyi myös yksi maalisyöttö. Kasvaa korkoa sarjatasoa alempana.

Josh Cullen (kk, 23, Charlton, laina)
Jordan Hugill (kh, 27, QPR, laina)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotin”][vc_column][vc_custom_heading text=”Pelaajasiirrot – saapuneet” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379594987{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]

Sebastian Hallerilta odotetaan paljon Lontoossa. Kuva: Getty Images.

Sébastien Haller (kh, 25, Eintracht Frankfurt)

190-senttinen ranskalaishyökkääjä muodosti yhdessä Ante Rebicin ja Luka Jovicin kanssa yhden koko Euroopan vaarallisimmista ja tehokkaimmista hyökkäystrioista. Kesällä kolmikko hajosi, mutta Eintracht tekee siirtokorvauksilla massiivisen tilin. Auxerren kasvatti osallistui maalitalkoisiin tekemällä 46 ottelussa 24 maalia ja antamalla 15 maalisyöttöä. Yhteispeli toimi hienosti, ja maalijuhlien keskellä Haller pääsi usein esittelemään pitkäksi mieheksi erinomaista tekniikkaansa ja viiltävää peliälyään.

Haller oli Ranskan nuorisomaajoukkueiden pitkäaikainen vakiokasvo ja maalitykki, mutta mikäli A-maajoukkuekutsua ei pian kuulu, saattavat Saksa tai Norsunluurannikkokin haluta apajille. Paperilla Haller on viisi vuotta vanhemmalle Arnautovicille erinomainen korvaaja, ja kukaties 40 miljoonan euron siirtokorvaus osoittautuu joskus vielä halvaksi summaksi hyökkääjästä.

Pablo Fornals juhli alle 21-vuotiaiden EM-kultaa kesällä. Kuva: Getty Images.

Pablo Fornals (hkk, 23, Villarreal)

23-vuotias espanjalainen on West Hamin toinen täsmähankinta, joka vaikuttaa paperilla erinomaiselta värväykseltä. Fornals oli isossa roolissa kesän U21-EM-kisojen mestarijoukkueessa ja kantoi omalla panoksellaan kasvattajaseuraansa Villarrealia viime kaudella. Etenkin Eurooppa-liigassa Fornals oli liekeissä, sillä 12 pelin saldo oli kolme maalia ja kolme maalisyöttöä. Fornalsin erinomaisuus ei välttämättä näy aina tilastoissa, mutta pelin rytmittäjänä hän on ensiluokkainen. Ja silloin, kun Fornals maalin tekee, tuppaavat osumat olemaan erinomaisen kauniita. West Ham maksoi Fornalista 28 miljoonaa euroa.

David Martin (mv, 33, Millwall)

Jo juniorina West Hamissa pelannut Martin on tehnyt pelaajauransa lähinnä Ykkösliigassa, mutta viimeiset kaksi kautta hän on viettänyt Mestaruussarjassa Millwallin kakkosvahtina. Vuosina 2006-2010 Martin oli kirjoilla Liverpoolissa, saamatta kuitenkaan tilaisuutta edustusjoukkueessa. Takavuosien West Ham -legenda Alvin Martinin poika on Hammersissa lähtökohtaisesti kolmosvahti.

Roberto (mv, 33, Espanyol)

Kokenut espanjalaisvahti siirtyi jo yhdeksänteen seuraansa uransa aikana, ja kärkkyy lähtökohtaisesti kakkostorjujan paikkaa. Parhaat muistot Atlético Madridin kasvatilla lienevät kreikkalaisesta Olympiakosista, mutta viime kaudella Roberto jäi tyystin Diego Lopézin varjoon. Lopéz pelasi kaikki sarjapelit, ja Roberto sai vastuuta vain cupissa. Siirtyi Martinin tavoin West Hamiin ilmaissiirrolla.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”info-snippet”][vc_column][vc_custom_heading text=”Tiesitkö tämän?” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561380427521{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]

Leo-Pekka Tähden nimissä oleva pyörätuolikelauksen 100 metrin maailmanennätys T54-luokassa on tehty West Hamin kotiareenalla London Stadiumilla. Suomen vuoden 2016 urheilija kellotti Lontoon vuoden 2012 paralympialaisten alkuerävaiheessa uudeksi, edelleen voimassa olevaksi ME-ajaksi 13,63. Tähti voitti kisoissa myös paralympiakultaa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”valmennus”][vc_column][vc_custom_heading text=”Valmennus” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379635835{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]Manuel Pellegrini

Manuel Pellegrini vei Manchester Cityn valioliigamestaruuteen vuonna 2013. Kuva: Getty Images.

Muun muassa veisjohtojärjestelmiin paneutuvaa yhdyskuntatekniikkaa lukenut Pellegrini rakentaa joukkueita tarkasti.

Pellegrini saapui London Stadiumille toukokuussa 2018. West Ham rämpi tuolloin jälleen kerran pienessä kriisissä.

Slaven Bilić sai potkut marraskuussa. Hänet korvannut David Moyes ehti johtaa itälontoolaisia vain 31 ottelussa.

Moyes ei saanut jatkaa, koska West Ham kaipasi muutosta. West Ham halusi pelata London Stadiumilla kaunista jalkapalloa.

Pellegrini, 65, järjesteli johdot sulavasti paikoilleen. Hän hankki Stratfordiin roppakaupalla kokemusta ja loi joukkueelle selkeät suuntaviivat. Pellegrini ei ottanut riskejä. Hän halusi, että West Ham suorittaa heti.

West Ham ylsi lopulta kymmenenneksi. Tätä voi pitää odotuksiin nähden pettymyksenä. Toisaalta Pellegrini loi vakaan pohjan.

Pellegrini on erinomainen hahmottamaan kokonaisuuksia. Manchester City vei chileläisen alaisuudessa Valioliigan keväällä 2013 ja teki kaikissa kilpailuissa ennätykselliset 151 maalia. Pellegrini jätti Pep Guardiolalle hyvän perinnön, mutta ei järisyttänyt jalkapallomaailmaa guardiolamaisella innovatiivisuudella.

Pellegrini johdatti Real Madridin komeasti 96 pisteeseen keväällä 2012, mutta FC Barcelona ylsi 99 pisteeseen ja niukasti edelle. José Mourinho otti pian tämän jälkeen komennon Santiago Bernabeulla.

Pellegrini jatkoi Málagaan, jossa hän johdatti vailla suuntaa seilanneen seuran satamaan.

Chileläinen on siis onnistunut hyvin pitkällä urallaan. Hän on toisaalta hieman maineensa vanki. Pellegrini puhuu hyvin kuivasti.

West Ham luotti viime kaudella muotoon 4–3–3 jossa Declan Rise tasapainotti keskikentän pohjalla. Pellegrini haluaa, että joukkueen laitahyökkääjät, esimerkiksi Felipe Anderson, leikkaavat sisemmille laitakaistoille. Tämä luo tilaa laitapuolustajien nousuille.

Samalla Pellegrini haluaa, että West Ham luo nurmelle syöttökolmioita. Pellegrini osaa luoda määrällisiä ylivoimia täsmällisesti – hän iskee tehokkaasti vastustajan heikkouksiin. Esimerkiksi Manchester United sai kokea chileläisen juonikkuuden viime kaudella London Stadiumilla. Pellegrini tiesi, että Paul Pogba jättää vasemmalla herkästi tilaa taakseen. West Ham rankaisi ranskalaisen höntyilystä armottomasti.

Itälontoolaisten keskinkertainen materiaali asettaa Pellegrinille rajoituksia. Pellegrini ei voi käyttää kehittämäänsä 4-2-2-2-muotoa, jossa laitapelaajat liikkuvat samaan aikaan sisään ja takaavat keskustaan vahvan tuen kärkiparille.

West Ham ei prässää holtittomasti, vaan Pellegrini suosii hyvin tiivistä 4–5–1-muotoa. West Ham haluaa peittää, hidastaa ja tukkia.

Kesällä hankittu espanjalainen keskikenttäpelaaja Pablo Fornals edustaa esimerkiksi hyvin pellegrinimäistä ajattelua. Fornald pärjää linjojen välissä ja pystyy pelaamaan molemmilla sivustoilla.

London Stadiumilla on syytä odottaa tulevaa varovaisen toiveikkain mielin. West Ham tuskin räväyttää, mutta Pellegrini pääsee nyt kehittämään Hammersia paljon paremmista lähtökohdista. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tarkein”][vc_column][vc_custom_heading text=”Tärkein pelaaja” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379679785{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]Lukasz Fabianski

Puolalaisvahti Lukasz Fabianski paranee kuin viini vanhetessaan. Kuva: Getty Images

Puolan maajoukkueen nykyinen ykköstorjuja sai tyytyä aikanaan Arsenalissa kakkosvahdin osaan, mutta viimeiset viisi kautta Fabianski on torjunut Valioliigassa selkeänä ykkösvahtina. Torjuntahommia on heikommissa seuroissa riittänyt, ja Fabianski on jalostunut yhdeksi sarjan osaavimmista pelipaikoillaan.

Swanseassa vierähti neljä kautta, ja putoamiskaudella Fabianski valittiin seuransa parhaaksi pelaajaksi. Viime kesänä hän siirtyi West Hamiin, ja sama valinta osui kohdalle nytkin.

West Hamin osaavimmat kaverit eivät löydy joukkueen puolustuslinjasta, joten maalivahdilla tulee töitä riittämään. Adriánin tilalle on hankittu lähtökohtaisesti pelkkiä sparraajia, joten Fabianskin tason säilymisen varaan lasketaan paljon. Puolalainen pystyy antamaan joukkueelleen mahdollisuuden sarjapisteisiin vaikeammissakin otteluissa huipputorjunnoillaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”arvio”][vc_column][vc_custom_heading text=”Arvio” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379791672{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]Sija: 10

Sijoitus keskikastissa on West Hamille viime vuosina jo hyvin tuttua kauraa. Huippuvalmentaja Pellegrinin opeilla tuskin sukellustakaan tällä kaudella nähdään, mutta mikään ei viittaa siihen, että Hammers yhtäkkiä myöskään kärkikahinoihin loikkaisi.

Vaikka miljoonia on pantu tänä kesänäkin haisemaan, on siirtopolitiikassa uudenlaista realismia. Ikääntyvistä pelaajista on luovuttu, vaikka he olisivatkin seuraikoneja, yleisön lemmikkejä tai nimensä puolesta tähtiluokassa. Rahaa ei myöskään ole syydetty mielin määrin kassamagneettien perään, vaan hankinnat vaikuttavat harkituilta. Marko Arnautovic oli pakko korvata, ja Sébastian Haller voi olla rooliin erinomainen haku. Pablo Fornals saattaa puolestaan ryhtyä uudeksi keskikentän dynamoksi.

Kun hankinnat kohdistuvat avainpaikoille, on sopeutuminen tietysti aina arvoitus. Voikin olla, että West Ham kannattaa kohdata nimen omaan alkukaudesta. Seuran omistajien ja kannattajien välit ovat olleet viime vuosina erittäin kylmät. Jos meno on nihkeää, on kiinnostavaa nähdä, kuinka helposti seuran sisäinen harmonia särkyy – ja vaikuttaako se joukkueen otteisiin kentällä.

Sen verran laadukkaita pelaajia West Hamin rosterista löytyy, että kokeneen valmentajan voi uskoa vievän ryhmänsä sarjan keskivaiheille. Joku saattaisi povata Hammersista myös potentiaalista yllättäjää aina europaikkojen tuntumaan, mutta näissä odotuksissa on saatu pettyä jo niin monta kertaa, että kehotamme panemaan mieluiten jäitä hattuun.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”formaatio”][vc_column][vc_custom_heading text=”Ihanneavaus” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379887493{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]Valioliiga: West Hamin ihanneavaus[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”kokoonpano”][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Kokoonpanolista” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379956327{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]

[table id=62 responsive=”collapse”]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]