Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on iskenyt tällä kaudella jo kuusi maalia Valioliigassa. Neljä vielä ja TalkSportin radiotoimittaja Jake Watson joutuu tatuoimaan Pukin kuvan omaan ahteriinsa.

Watson antoi ennen kauden alkua lupauksen, mikäli Pukki tekisi Valioliigassa kymmenen maalia, hän ottaisi suomalaishyökkääjästä tatuoinnin omaan pakaraansa.

– Se näyttää uskomattoman todennäköiseltä, kun katsoo mitä päivää elämme. On syyskuun puoliväli, ja hänellä on jo kuusi kasassa. Minun täytyy jo varovasti alkkaa etsiä tatuointipaikkoja, Watson sanoi Eastern Daily Pressille.

Pukki iski viime kaudella Mestaruussarjassa 29 osumaa, mutta harva osasi ennustaa Pukilta näin vahvaa kauden alkua. Pukki keikkuu Valioliigan maalipörssissä kolmantena Tammy Abrahamin ja Sergio Agüeron takana.

Watson manaili jo antaessaan lupausta Carrow Roadilla Norwichin kannattajille. Mies kyseli jo silloin, oliko lupaus paha virhe. Nyt vaikuttaa siltä, että Pukin iskukyvyn aliarvioiminen on käymässä kalliiksi.

– Olen sanonut ja tehnyt joitain hölmöjä juttuja elämässäni, mutta tämä taitaa olla kaiken huippu, Watson kirjoitti Twitterissä.

Jake Watson 🎙

@JakeWatson_TV
I’ve said and done some silly things in my time but this might just top all of it.

@FCKTheShow