Nico Gaitán ehti olla jo unohduksissa. Nyt 31-vuotiaan laiturin osakekurssi on taas nousussa.

The Guardian kertoo, että West Ham, Aston Villa ja Sheffield United ovat kaikki Gaitánin perässä. Argentiinalainen haluttaisiin kuhunkin seuraan tammikuun vahvistukseksi.

Gaitán pelasi toistaiseksi parhaat vuotensa Benficassa. Se poiki 25 miljoonan euron siirron Atlético Madridiin kesällä 2016. Atletissa homma ei toiminut, ja vain puolitoista vuotta myöhemmin Gaitán myytiin kiinalaiseen Dalian Yifangiin 5,5 miljoonalla eurolla.

[readmore from=Siirtouutiset]

Tämän vuoden maaliskuussa Gaitánin matka jatkui vapaana agenttina MLS:n Chicago Fireen. 27 sarjaottelua tuotti neljä maalia ja peräti 11 maalisyöttöä. Gaitánin sopimus päättyy joulukuun lopussa, joten tammikuussa hän olisi jälleen vapaa agentti. Gaitánilla on optio jäädä Yhdysvaltoihin toiseksi vuodeksi, mutta hänen uskotaan haluavan takaisin Eurooppaan.

Guardianin tietojen mukaan pelaajan edustaja Matias Lipman ja West Hamin urheilutoimenjohtaja Mario Husillos ovat jo käyneet alustavia keskusteluja siirrosta.