Manchester Unitedin kausi on ollut kaksijakoinen. Joukkue on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla kuusi. Turnauksissa on sujunut paremmin, sillä United voitti Eurooppa-liigassa lohkonsa päästen pudotuspeleihin, ja se eteni Liigacupissa välierävaiheeseen, jossa odottaa Manchesterin derby.

Ole Gunnar Solskjærin apuvalmentaja Kieran McKenna näkee, että joukkue tarvitsee vahvistuksia noustakseen takaisin ehdottomalle huipulle. McKenna haluaa, että United palaa ”sinne mihin se kuuluu”.

− Tiedämme, että meidän täytyy laajentaa kokoonpanoamme ja kehittää sitä. Meidän täytyy hankkia pelaajia, jotka auttavat meitä tulevina vuosina, McKenna sanoi seuran omalle MUTV:lle.

Tammikuun siirtoikkuna lähestyy, joten manchesterilaisseuralla on taas mahdollisuus vahvistaa miehistöään. Yksi Unitedin hankintalistalla olevista pelaajista on nuori norjalaistykki Erling Braut Håland.

Manchester United on ollut optimistinen sen suhteen, että Håland onnistutaan houkuttelemaan Old Traffordille manageri Solskjærin johdolla viimeistään kesällä.

McKennan näkemyksen mukaan nykyinen joukkue tarvitsee uusia kasvoja, vaikka kauteen on mahtunut paljon myös hyviä hetkiä.

− Kaikilla seurassa on sellainen tunne, että olemme paiskineet kovasti töitä ja viemässä seuraa oikeaan suuntaan, McKenna pohti.

Lähde: Manchester Evening News