Useat Valioliigan huippupelaajat ovat tehneet merkittäviä tekoja ja lahjoituksia koronaviruskriisin helpottamiseksi viimeisten päivien aikana.

Tottenhamin keskuspuolustaja Toby Alderweireld aikoo kantaa oman kortensa kekoon lahjoittamalla kymmeniä tablettitietokoneita sairaaloille ja hoitokodeille, jotta eristyksessä olevat potilaat voivat pitää yhteyttä läheisiinsä videopuheluiden avulla.

Toby Alderweireld

@AlderweireldTob
Whoever can help, please help! Together, we can come out of this difficult time stronger than ever. Stay safe everyone ❤️

– Toivon, että kaikki ihmiset seuraavat hallituksen antamia ohjeita päättääkseen koronaviruksen leviämisen entisestään, Alderweireld kertoi videolle Twitterissä.

[readmore from=koronavirus]

– Virus luo potilaille paljon tarpeita, varsinkin vähäiset henkilökohtaiset kontaktit. Jos ihmiset ovat sairaita, he eivät pysty näkemään heidän kavereitaan, he eivät voi nähdä heidän perheitään ja niin eteenpäin.

– Joten minun suunnitelmani on ostaa kymmeniä tabletteja sairaaloille ja hoitokodeille, jotta ihmiset voivat käydä videopuheluita rakkaidensa ja kavereidensa kanssa, selvitäkseen paremmin tästä tukalasta ajanjaksosta.

– Tulevien päivien ja viikkojen aikana yritän saada nuo tabletit sellaisiin paikkoihin, mistä niistä on hyötyä.