Thomas Tuchel on halukas siirtymään Manchester Unitedin päävalmentajan paikalle, jos hänelle tarjotaan pestiä, kertoo Athleticin David Ornstein.

Manchester Unitedia valmentavan Erik ten Hagin tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään.

Ten Hagin sopimus Manchester Unitedin kanssa kattaa vielä ensi kauden. Athleticin mukaan Manchester United päätyy todennäköisesti pitämään ten Hagin päävalmentajanaan myös ensi kaudella, sillä luotsille potkujen antaminen ja korvaajan hankinta olisi hyvin kallista.

Manchester United on kuitenkin hyvin heikossa vireessä niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin, eikä seurajohto ole toistaiseksi tehnyt lopullista päätöstä siitä, jatkaako ten Hag kuluvan kauden jälkeen.

Tuchel jättää Bayern Münchenin päävalmentajan paikan kesällä.

Tuchel vahvisti tiistaisessa lehdistötilaisuudessaan, ettei hänen ja Bayernin yhteinen päätös ole muuttunut, vaikkei seura olekaan onnistunut löytämään uutta päävalmentajaa. Tuchel sanoi pitävänsä jäämistään Bayerniin hyvin epätodennäköisenä. Tuchel kertoi samaisessa lehdistötilaisuudessa rakastaneensa Valioliigassa valmentamista.

Tuchel valmensi Chelseaa noin puolentoista vuoden ajan. Pesti päättyi potkuihin syyskuussa 2022.

LUE MYÖS