21-vuotias Romanian maajoukkuepelaaja Ianis Hagi pelaa tällä hetkellä lainalla skottiseura Rangersissa, jolla on osto-optio käytettävinään Genkille yhä kuuluvaan nuorukaiseen. Voi kuitenkin olla, että ensi kautena hänen joukkueensa ei olisi kumpikaan mainituista, sillä kiinnostuneita tuntuu olevan isommissakin ympyröissä.

José Mourinho ja Txiki Begiristain ovat henkilökohtaisesti kysyneet minulta Ianis Hagista, Giovani Becali sanoi Sky Sportsin mukaan.

Hagin agenttina toimivan Becalin mukaan siis Manchester City ja Tottenham ovat tarkkailleet pelaajan otteita. Spursin yhteydenoton takana on ollut suoraan joukkueen manageri Mourinho ja Citystä asialla oli urheilutoimenjohtaja Begiristain.

– He ovat halunneet tietää hänestä ja miten hänen kohdallaan on tapahtumassa. Useat tärkeät henkilöt tietävät, mihin hän pystyy.

Romanian kaikkien aikojen jalkapalloilijana pidetty Gheorge Hagi on Iannisin isä. Kaksikon välisiltä vertailuilta ei ole säästytty.

– Hänen liikkumisensa on parempaa kuin hänen isällään koskaan. Iannis juoksee kuin Gaselli verrattuna isäänsä.