Gary Neville ja David Beckham nousivat samaan aikaan Manchester Unitedin edustusjoukkueeseen ja pelasivat yhdessä myös Englannin maajoukkueessa.

He muodostivat toimivan kaksikon kentän oikealle laidalle, mutta kentän ulkopuolella Nevillen, 45, ja Beckhamin, 44, yhteispeli ei ollut yhtä saumatonta. Neville kertoi, että hän oli lyhyesti Beckhamin huonekaveri Unitedin vieraspelireissuilla, kunnes parihuoneista luovuttiin. He olivat ja ovat hyviä ystäviä, mutta heidän yhteiselonsa oli tuomittu epäonnistumaan.

– Olin David Beckhamin huonekaveri noin puolen vuoden ajan. Sen jälkeen huoneiden jakaminen loppui, koska kaikki saivat omat henkilökohtaiset huoneet.

– Uskon heidän tajunneen, että pelaajat eivät olleet toistensa mukaisia ja kaikki menivät nukkumaan eri aikoihin.

– Minulla oli kaksi isoa ongelmaa Becksin kanssa.

– Minulla oli tapana mennä yhdeksältä nukkumaan ja herätä viideltä, mutta hän valvoi yhteentoista ja halusi herätä kahdeksalta. Joten hän valvotti minua yhdeksästä yhteentoista ja minä herätin hänet viideltä aamulla. Se ei vain toiminut yhtään.

Neville sanoi, että heillä oli muutenkin täysin erilaiset tavat ja tottumukset.

– Sen lisäksi hän on maailman siistein ihminen. Hän menee huoneeseensa, sytyttää kynttilöitä, asettelee kuvia esille. Kaiken on oltava täydellisesti. Hän on ollut samanlainen 18-vuotiaasta asti.

– Minä vain heitän kaiken ympäriinsä, joten se ei vain toiminut yhtään.

– Minä olen aina äänessä ja kinastelemassa ja hän oli sen vastakohta. Hän kuunteli musiikkia, halusi olla rauhassa ja rentoutua. Minä taas olin täysin erilainen.