Mestarien liigan koti on jatkossakin Suomessa MTV:n maksukanavilla sekä suoratoistopalvelu C Moressa. Uusi tv-sopimus on voimassa vuoteen 2024 saakka.

– UEFA:n Mestarien liigassa maailman parhaat pelaajat taistelevat seurajalkapallon himotuimmasta pokaalista. Kuten viime vuodet ovat osoittaneet, Mestarien liigan sykettä nostattavat käänteet ovat omassa luokassaan. Esimerkiksi Liverpoolin uskomaton nousu keväällä 2019 Barcelonaa vastaan osoitti, että mikä tahansa on mahdollista! Jalkapallon kruununjalokivi jatkaa osana C Moren väkevää huippu-urheilukattausta. Se on upea juttu, MTV toimitusjohtaja Johannes Leppänen kommentoi tiedotteessa.

Viime kaudella Mestarien liigan voiton vei Liverpool. Uutisoimme aiemmin, että Eurooppa-liiga sekä uusi Euroopan konferenssiliiga sen sijaan menivät Nordic Entertainment Groupille kaudesta 2021-22 eteenpäin. NENT Groupin alaisuuteen kuuluvat Viasatin kanavat sekä suoratoistopalvelu Viaplay.

Ensi kaudella 2020-21 kaikki Euroopan seurajoukkueturnaukset ovat vielä C Moren kanavilla. Valioliigan tv-oikeudet Suomessa ovat sen sijaan Viasatilla (NENT Group) aina vuoteen 2028 saakka.