Manchester Unitedin entinen puolustaja Paul Parker ei katso hyvällä kirjoituksia, joissa Tottenhamin ex-manageri Mauricio Pochettinoa viedään Unitedin peräsimeen.

– Ottaen huomioon, että mitään ei oikeastaan tapahdu jalkapallossa, ihmisten on löydettävä tarinoita, joista voi rakentaa jotakin, Parker kommentoi talkSPORTilla.

– Puhutaan Pochettinosta, hänet on mainittu viime aikoina. Olen nähnyt, että hän on puhunut televisiossa. Hän on pinnalla, ja ihmiset yrittävät työntää häntä eri tehtäviin. On helppoa heittää hänet Manchester Unitediin ja sanoa, että niin voisi tapahtua.

[readmore from=Manchester-United]

Parkerin mukaan Old Traffordilla kuitenkin nähtiin ennen kauden keskeytymistä koronakriisin takia, että Unitedin peli oli parantunut selvästi.

– Heidän kurssinsa oli muuttunut. Ole Gunnar Solskjær oli kääntänyt heidän kurssinsa joukkueena, ja seurana koko paikka oli menossa eteenpäin.

Parker korostaa, että yksikään Solskjærin hankkimista pelaajista ei ole osoittautunut pettymykseksi. Etenkin pelintekijä Bruno Fernandesin vaikutus näkyi koko joukkueen pelaamisessa välittömästi.

– Joten United on tällä hetkellä menossa eteenpäin. Meidän on odotettava ja katsottava, mitä tapahtuu, kun asiat lähtevät jälleen liikkeelle, mutta jos arvio tehdään nyt, on väärin, että ihmiset yrittävät edelleen saada sitä miestä (Solskjær) ulos.