Valioliiga on ollut tauolla vajaan kolmen kuukauden ajan koronaviruspandemian seurauksena.

Sarja jatkuu keskiviikkona 17. kesäkuuta. Valioliigaa on pelaamatta yhdeksän kierroksen verran, ja Liverpool johtaa sarjaa peräti 25 pisteen erolla Manchester Cityyn.

Valioliigassakin ollaan nähty useita koronavirustartuntoja. Muun muassa yksi tartunnan saaneista on Aston Villan maalivahti Pepe Reina.

Aston Villan Anwar El-Ghazi kertoi De Telegraafille mietteitään koronaviruksesta.

– Tunnen itseni terveeksi, eikä minulla ole ollut koronavirustartuntaa. Meidän on pestävä omat vaatteemme ja tuoda omat ruoat ja juomat. Emme pääse sisään harjoituskeskusrakennukseen. Meiltä mitataan lämpö välittömästi saapuessamme harjoituksiin. Näen paljon varotoimenpiteitä, ehkä joskus jopa liikaakin, El-Ghazi totesi.

– Meilläkin on joukkueessa useita pelaajia, jotka eivät halua kauden jatkuvan. He ovat toki muuttamassa pikku hiljaa mielipidettään kaikkien varotoimenpiteiden vuoksi. Pepe Reina kertoi joukkueen WhatsApp-ryhmässä, ettei koronaa pitäisi todellakaan aliarvioida. Hän oli kaksi viikkoa sängyn oma. Hänellä oli kuumetta ja rintakipuja, joiden vuoksi hänellä oli hengitysvaikeuksia. Se on aiheuttanut stressiä joukkueen sisällä.