Moni odotti Liverpoolin jyräävän naapurinsa sunnuntain Merseysiden derbyssä. Toisin kuitenkin kävi – ottelu päättyi maalittomana, ja pettymys oli suurempi Evertonin leirissä.

– Ennen ottelua olisimme saattaneet kuvitella tasapelin tyydyttävän, mutta nyt olemme harmissamme siitä, ettemme voittaneet, toppari Michael Keane sanoi Toffeesin sivustolla.

10 esiintymistä Englannin maajoukkueessa täyteen saanut 27-vuotias piti joukkueensa paluuta kentille monin tavoin loistavana.

– Ottaen huomioon, että tämä oli ensimmäinen pelimme kolmeen kuukauteen, fyysinen suorituksemme oli huippuluokkaa. Työmoraalimme oli epätodellisella tasolla.

Liverpoolin paikallispeleissä nyt 22. perättäisen kerran voitotta jäänyt Everton todella oli sunnuntaina lähempänä täyttä pottia.

– Meillä oli siihen paikat. En muista, että heillä olisi ollut ainuttakaan selvää maalintekotilannetta, kun meillä oli sellaisia kaksi.

Carlo Ancelottin tultua Evertonin käskijäksi joulukuussa, joukkueen tilille on kertynyt viisi voittoa ja neljä tasapeliä. Tappiot se on kärsinyt vain Manchester Citylle, Arsenalille ja Chelsealle.