Everton ja Italian pääsarjaseura Napoli ovat päässeet sopuun keskikenttäpelaaja Allanin 25 miljoonan punnan (noin 28 miljoonaa euroa) siirtokorvauksesta, kertoo BBC.

Italialaismedian mukaan Allan, 29, lentää Englantiin lääkärintarkastukseen sunnuntaina tai maanantaina.

Toffeesin manageri Carlo Ancelotti valmensi Allania Napolissa ennen kuin hän siirtyi Evertoniin. Ancelotti haluaa vahvistaa etenkin keskikenttäänsä tänä kesänä, ja hän nosti brasilialaisen Allanin ykköstavoitteekseen siirtoikkunassa.

Everton on myös Real Madridin hyökkäävän keskikenttäpelaajan James Rodríguezin perässä, mutta vielä ei ole tiedossa, siirtyisikö kolumbialaistähti Ancelottin miehistöön lainalle vai pysyvästi.

James, 29, on jäänyt Espanjassa vähälle peliajalle, vaikka Madrid maksoi hänestä kuusi vuotta sitten AS Monacolle 75 miljoonaa euroa. Viime kaudella James pelasi vain 14 ottelua.

Myös James on tuttu pelaaja Ancelottille, joka valmensi häntä Madridissa ja Bayern Münchenissä, jossa kolumbialaistaituri vietti kaksi kautta lainalla.

Lisäksi Everton neuvottelee yhä Watfordin kanssa keskikenttäpelaaja Abdoulaye Doucourén mahdollisesta siirrosta Goodison Parkille. Valioliigasta pudonnut Watford vaatii kuitenkin hänestä 30 miljoonaa puntaa, joka on Evertonin mielestä kohtuuton summa.