Italialaistoimittaja Gianluca Di Marzion mukaan Manchester United yrittää hankkia vielä hyökkääjän tämän siirtoikkunan aikana. Italialaisen mukaan vaihtoehtoja on kaksi: Edinson Cavani tai Luka Jović.

Gianluca Di Marzio

@DiMarzio
#ManUtd looking for a new striker: talks ongoing with @ECavaniOfficial and with @realmadrid for #Jovic loan #transfers @SkySportsNews @SkySportsPL @ManUtd

Cavanin, 33, sopimus päättyi kesällä Paris Saint-Germainin kanssa, eikä uruguaylaiskärki ole vielä löytänyt uutta osoitetta uralleen. Cavani ehti edustaa pariisilaisseuraa seitsemän kauden ajan iskien Ligue 1:ssä peräti 138 osumaa.

Serbialaiskärki Jović, 22, edustaa puolestaan tällä hetkellä Real Madridia. United olisi kiinnostunut lainadiilistä. Hyökkääjällä on ollut vaikeaa saada peliaikaa hallitsevan La Ligan mestarin riveissä.