Tottenhamin uusi pelaajahankinta Carlos Vinícius on luvannut auttaa seuraa voittamaan sen ensimmäisen pokaalin pitkään aikaan saavuttuaan Pohjois-Lontooseen vuoden mittaisella lainasopimuksella Benficasta.

Tottenham vahvisti siirtouutiset perjantai-iltana. Vaikka kyseessä on lähtökohtaisesti laina, on seuralla mahdollisuus tehdä hänen siirrostaan pysyvä tämän kauden jälkeen 42 miljoonalla eurolla.

London Evening Standardin mukaan 25-vuotias hyökkääjä on jo suostunut vuoteen 2025 ulottuvaan sopimukseen, jos Tottenham päättää aktivoida pelaajan osto-option ensi kesänä.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
✍️ We are delighted to announce the signing of striker Carlos Vinicius on a season-long loan from Benfica.

#BemVindoVinícius ⚪️ #COYS

 

Vinícius päätti kauden 2019-20 Portugalin pääsarjan maalipörssin jaetulla ykkössijalla tehtyään 18 maalia 32 otteluun. Nyt brassihyökkääjä toivoo, että hänen maalintekotaidoistaan olisi hyötyä myös Tottenhamille.

– Haluan sanoa kaikille, että yhdessä me tulemme maistamaan menestystä. Olen saapunut tähän perheeseen jakaakseni teidän ilonne ja tuomaan kotiin pokaaleja, Vinícius kertoi Tottenhamin julkaisemalla haastatteluvideolla.

LUE MYÖS: Valioliigan kierrosennakko: José Mourinho palaa Old Traffordille yllätyksen kera – kostautuuko Leedsin kunnianhimoisuus Manchester Cityä vastaan?

[readmore from=Tottenham]

– Tottenham on yksi Euroopan suurimmista seuroista, joka pelaa maailman suurimmassa liigassa. Tämä oli tarjous, josta ei voinut kieltäytyä.

– Viime vuonna saavutin tavoitteeni Benficassa, jossa olin joukkueen paras maalintekijä. Nyt minun tavoitteeni ovat samat kuin seuralla: voittaa jokainen ottelu.

– Jos ryhmä pysyy vahvana ja keskittyy sen yhteisiin tavoitteisiin, yksilöt voivat loistaa. Kyse on siitä, että seura saavuttaa tavoitteensa, jonka jälkeen yksilöt voivat pystyä parhaimpaansa.