Kärkipelaajat Ivan Toney ja Marcus Forss saivat Brentfordin luotsin Thomas Frankin kehut lauantain Luton-voiton jälkeen. Vieraat veivät pisteet Mestaruussarjassa mukanaan maalein 3–0.

Suomalainen Forss, 21, pääsi maalin makuun heti päästyään vaihdosta sisään toisella puoliajalla. Osuma oli hänelle jo kauden kuudes.

– Me tarvitsemme kaksi hyvää kärkipelaajaa. Tapa, jolla he myös rohkaisevat toisiaan, on fantastinen ja osoittaa joukkueen yhtenäisyyden, Frank kommentoi.

[readmore from=Marcus-Forss]

Huippuvireinen Toney on viimeistellyt yhdeksän maalia yhdeksässä pelissä. Siksi Forss on aloittanut monessa ottelussa vaihdossa.

– Jos kysyisin Marcukselta, haluaako hän olla avauksessa Ivanin sijaan, niin totta kai hän haluaa, mutta hän ymmärtää (tilanteen), sanoo Frank.

Frankin mukaan Forss on kehittynyt kovasti viimeksi kuluneen kahden vuoden aikana. Suomalainen saapuu usein ensimmäisenä harjoituskentälle ja lähtee sieltä viimeisenä.

– Tullessaan sisään hän prässää kuin peto ja juoksee joukkueen eteen. Sitten hän tietää tekevänsä maalin, koska hän tietää niin käyvän, jos hän prässää ja saapuu oikeille alueille.

Lähde: West London Sport