Fulham voitti Valioliigan peräpään taistossa West Bromwichin 2-0. Craven Cottagen isännät käänsivät pelin itselleen avauspuolikkaalla.

Peli oli hädin tuskin ehtinyt käyntiin, kun Alphonse Areola isäntien maalilla sai jo huokaista helpotuksesta – Conor Townsendin keskitykseltä näyttänyt pallo leijaili yli ranskalaisveskarin, ylärimaan.

Ottelussa oli pitkään huomattavasti enemmän vauhtia kuin ajatusta, molemmin puolin. Fulham oli kuitenkin aktiivisempi osapuoli, ja sai siitä palkinnon 25 minuutin pelin jälkeen. Andre-Frank Zambo Anguissa teki hyvää työtä keskikentällä, ja pohjusti tilanteen jossa pallo pelattiin ensin Aleksandar Mitrovicin päähän, jonka siirrosta puolestaan Bobby Reid pääsi puskemaan läheltä tilanteeksi 1-0.

Ei edellisestä aikaakaan, kun nähtiin osuma, jollaista ei ehkä tältä ottelulta olisi osannut odottaa. Ola Aina vei isännät jo 2-0 -johtoon, huippuluokan vedolla takayläkulmaan.

BBC Sport

@BBCSport
GOAL!

WHAT A GOAL THAT IS!

Fulham are popping the ball around beautifully and Ola Aina fires an absolute bullet into the top corner! Superb!

Fulham 2-0 West Brom.
LIVE: bbc.in/2Jr6AzX
#FULWBA #bbcfootball

Mökkiläisten pikaosumista kumpaankin syöttömerkinnän sai Mitrovic, joka teki samalla henkilökohtaisen ennätyksensä.

2 - Aleksandar Mitrovic has registered two assists in a league game for the first time ever in English football. Set-up. #FULWBA

35. minuutilla Karlan Grant sai puoli-ilmaiseksi paikan kavennukseen – kova laukaus vain vähän ohi vasemman tolpan.

Alun tasaisen temmellyksen jälkeen Fulham otti pelin vahvalla otteella haltuunsa. Tauolle siihen nähden ansaituissa 2-0 -lukemissa.

BBC Sport

@BBCSport
Unfamiliar territory for Fulham:

The last time they were two goals ahead at half-time in the Premier League was December 2013 against Aston Villa.

Can they hold onto the lead?
The second half is under way, now.

Toisella jaksolle tultiin hieman avauspuolikasta tasaisemmissa merkeissä. Otteet kovenivat hieman, ja esimerkiksi Ademola Lookman olisi voinut katsella keltaisen sijasta myös punaista taklauksestaan.

Fulham pelasi kuitenkin loppuun saakka kovalla itseluottamuksella. Tässäkin ottelussa päästiin käyttämään VAR:ia, kun 80 minuutin vaiheilla West Brom oli lahjoitta kolmannen osuman kotijoukkueelle. Fulham-miehistö pääsi maalivahti Sam Johnstonen seikkaillessa omilla maillaan ampumaan kahdesti kohti Baggies-pakkien suojelemaa maalia. Pallo näytti toisessa tilanteessa osuneen Semi Ajayin käteen, mutta videotuomio osoitti, ettei rankkariin ollut aihetta.

Fulham nousi kauden ensimmäisellä voitollaan sarjataulukon sijalle 17., West Brom taas valahti putoamisalueelle.