Daniel James iski voittomaaliksi jääneen 2-0-osuman Huuhkajien verkkoon keskiviikkoiltana. Wales voitti pelin lopulta maalein 3-1.

Ottelun toinen puolisko oli vasta alkanut, kun James sai hieman tilaa rangaistusalueen ulkopuolella. Manchester Unitedin vikkeläkinttuinen hyökkääjä kääntyi ja lähetti nopeasti laukauksen kohti takakulmaa. Vedosta tuli unelmakuti, joka painui aivan yläkulmaan.

Pelin jälkeen Pasi Rautiainen kommentoi Jamesin suoritusta V Sportin studiossa näin:

– Tilanne oli periaatteessa meidän hallussamme. Sitten se [James] vetää tuollaisen sunnuntai-illan laukauksen. Täydellinen, nopea veto. Ei voinut sillekään Luke [Lukas Hradecky] mitään, Rautiainen sanoi.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Ikävä tilanne Suomen kannalta, mutta onhan tämä nyt hävytön häkki. #Huuhkajat #UNLfi viasatsport.fi/article/da14ad…

LUE MYÖS: