Watfordin kapteeni Troy Deeney uskoo, että VAR-videotuomarointijärjestelmä suosii isoja seuroja.

Hänen mielestään West Bromwich joutui sen uhriksi lauantaina Old Traffordilla. Erotuomari David Coote tuomitsi aluksi rangaistuspotkun WBA:lle Manchester Unitedin Bruno Fernandesin rikkeestä, mutta pyörsi päätöksensä käytyään katsomassa tilanteen monitorista kentän laidalla.

– Uskon edelleen, että isoja seuroja suositaan, mitä VAR-järjestelmään tulee. Mukana on edelleen sitä operoivien erotuomarien inhimillinen elementti, Deeney sanoi talkSPORTilla.

– Sitä tapahtuu, katsokaa Man Unitedin peliä, sitä tapahtuu. Rangaistuspotkutuomio muutettiin. Hän antoi rangaistuspotkun, meni katsomaan, ei ollut varma ja silti otti rangaistuspotkun pois, hän jatkoi.

– Jos kyseessä olisi ollut Man United ja tilanne toisinpäin, rangaistuspotkutuomio olisi jäänyt voimaan. Se ei ole koskaan ollut 50–50, luultavasti enemmänkin 70–30 heidän edukseen. Sitä ei tehdä tarkoituksella, meillä on ollut sitä tällä kaudella Mestaruussarjassa.

United voitti ottelun 1–0 Fernandesin rangaistuspotkumaalin turvin. Deeneyn mainitsema tilanne nähtiin toisen puoliajan alussa maalittomassa tasatilanteessa.

Lähde: Birmingham Mail

talkSPORT

@talkSPORT
😧 “I think there is big club bias when it comes to VAR.”

🤦‍♂️ “The WBA pen vs #MUFC... if it was the other way around it stands.”

😫 “You know if there’s a 50/50 it’ll be more 70/30 in a big club’s favour.”

Troy Deeney says big clubs get special treatment by VAR officials 👀

Lähde: Birmingham Mail