Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder on reagoinut kritiikkiin Jürgen Kloppilta, joka leimasi hänet ”itsekkääksi” lauantain merkillisessä haastattelussa Liverpoolin turhauttavan Brighton-tasapelin jälkeen (lue lisää).

Saksalaisvalmentaja on käynyt jatkuvaa taistelua Valioliigan otteluaikatauluista ja pelaajavaihdoista tällä kaudella. Lauantain haastattelussa hän veti Wilderin hämmentävästi mukaan keskusteluun, koska Sheffield Unitedin käskyttäjä kannatti kauden alussa kolmea pelaajavaihtoa viiden sijaan.

– Wilder sanoo aina kuinka itsekäs minä olen. Minusta kaikki asiat ovat osoittaneet hänen olevan itsekäs, mutta se ei ole nyt tärkeää. Heillä on nyt kolme vaihtoa ja yksi piste, Klopp naljaili BT Sportille.

Wilder ei kuitenkaan halunnut käydä syvempää keskustelua aiheesta Sheffield Unitedin lauantaisen ottelun jälkeen, sillä hänen joukkueensa oli juuri hävinnyt kauden yhdeksännen pelinsä sarjanousija West Bromwichin vieraana.

Chris Wilderin Sheffield United on Valioliigan viimeisellä sijalla. Kuva: Getty Images

LUE LISÄÄ: Valioliigan sarjanousijalle kauden avausvoitto – Sheffield Unitedilta vaaditaan nyt historiallista temppua

53-vuotiaan englantilaisvalmentajan antamista kommenteista voi kuitenkin päätellä, ettei Kloppin kritiikki ole muuttamassa hänen mielipidettään pelaajavaihtojen määrästä.

– En ole kiinnostunut siitä tänään. Ehkä se keskustelu [pelaajavaihdoista] voidaan käydä uudelleen jonain toisena päivänä. Kuten Jürgen osasi huomauttaa, olemme saaneet vain yhden pisteen tällä kaudella. Nyt ei siis ole aika puhua tästä, Wilder vastasi Sky Sportsin haastattelussa.

[readmore from=Liverpool]

– Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ja tässä liigassa ääniä on 20 kappaletta. Kukaan ei välitä Sheffield Unitedista oikealla tavalla, joten meidän on vain pidettävä puoliamme.

– En aio mennä tässä muttereihin ja pultteihin, mutta minulla on suunnattoman paljon arvostusta Liverpoolia ja Jürgenia kohtaan, liittyi se sitten seuran suojelemiseen, ”itsekkyyteen” tai mihin tahansa.

– Ihan näin ohimennen sanoen, joukossa on muitakin managereita, jotka ovat vain pitäneet huolta omasta seurastaan… Siinä kaikki minulta, Wilder päätti.

LUE MYÖS: