Liverpool pääsi pelamaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotiyleisönsä eteen, kun se murskasi Wolverhamptonin 4-0-lukemin Anfieldilla sunnuntai-iltana (lue lisää).

Ottelun alla Jürgen Kloppilta kysyttiin 2 000 paikalla saapuvan kannattajan vaikutuksesta Wolves-kamppailun mahdolliseen lopputulokseen, eikä Liverpoolin manageri voinut olla vetämättä Sheffield Unitedin Chris Wilderia taas mukaan keskusteluun.

Klopp ja Wilder ovat käyneet viime viikkojen aikana kiivasta sananvaihtoa pelaajavaihtojen määrästä sekä Valioliigan otteluaikataulutuksesta. Tällä kertaa aiheena oli kuitenkin fanien paluu stadioneille.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp leimasi valmentajakollegansa ”itsekkääksi” – Liverpool-luotsin naljailu ei kuitenkaan tehonnut: ”Pidämme vain puoliamme”

– Onko fanien paluu tärkeää [tulosten kannalta]? En tiedä, Klopp sanoi ennen peliä lehdistölle.

– Jos sanon, että fanien paluu on meille avuksi, niin sitten Chris Wilder sanoo, ettei se ole oikein, että Liverpool saa peleihinsä kannattajia ja Sheffield United ei saa, Klopp naljaili.

– Hän on sanonut näin aiemminkin. Jos Sheffield United saisi kannattajat takaisin mutta Liverpool ei, niin minä en voisi asialle mitään.

[readmore from=Liverpool]

– Onko se kuitenkin kiva saada ihmiset takaisin? Kyllä on. Todella kiva, olen iloinen heidän puolestaan. Odotammeko 2 000 kannattajan puskevat meidät läpi hankalan ottelun ja voittamaan heidän ansiostaan? Ei, en odota sitä.

– Tällä hetkellä tilanne on se, että vain osa faneista saa palata [tietyille] stadioneille. Toivottavasti tilanne muuttuu seuraavien viikkojen aikana niin, että me kaikki saamme faneja takaisin lehtereille. Niin pitkään kun tilanne on tämä, meidän on vain hyväksyttävä se.

Sheffield United, joka ei vielä ole saanut lupaa tuoda faneja takaisin stadionille kaupungin huonon koronavirustilanteen takia, kärsi sunnuntaina 1-2-tappion Leicesteriä vastaan Bramall Lanella (lue lisää).