Wolverhampton on kysellyt Real Madridilta hyökkääjä Luka Jovićin saatavuudesta, uutisoi The Athletic.

23-vuotias kärkimies siirtyi Madridiin kesällä 2019 peräti 60 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan, mutta on tehnyt vain kaksi maalia 32 otteluun Los Blancosin riveissä.

Jović, joka ansaitsi siirtonsa Espanjan suurseuraan osuttuaan edelliskaudella peräti 27 kertaa Eintracht Frankfurtin paidassa, ei ole avannut La Ligan ottelua syyskuun jälkeen. Tämän kauden esiintymisetkin voi laskea yhden käden sormilla.

Serbian maajoukkuemies ei siis lukeudu Zinédine Zidanen avainmiehistöön ja on tiettävästi saatavilla siirtoa varten.

[readmore from=Siirtouutiset]

Wolverhamptonilla on kuitenkin varaa hankkia Jović vain lainasopimuksella, johon Real Madrid puolestaan haluaisi lisätä pakollisen osto-option. Lainadiili voi olla hankala toteuttaa, jos Real vaatii siirrosta suurta korvausta.

Jović on yksi useista hyökkääjistä, joita Wolverhampton aikoo tavoitella Raúl Jiménezin tilalle tammikuun siirtoikkunasta. Meksikolaishyökkääjä on sivussa kallonmurtuman takia, eikä hänen paluustaan ole vielä minkäänlaista aika-arviota.